Džungle
Džungle,
kde žijí
kolonie termitů,
kteří si staví své malé, nenápadné domečky,
jenž jsou stejně fádní,
jako jejich životy
kde žijí hadi,
kteří mne stále obklopují
v myšlenkách, snech,
i realitě
kde žijí tygři,
živící se nekonečným absolutnem
a plavící se na vlnách extáze života
do vesmíru
kde žijí nebezpečné tarantule
líbivého a matoucího zbarvení,
zbarvení, díky němuž zapomenete
na nenápadná, ale o to více účinná
kusadla, v nichž je koncentrovaný jed,
jenž paralyzuje toto místo, tento čas,
i tento svět
Přečteno 574x
Tipy 1
Poslední tipující: Tanecnice
Komentáře (2)
Komentujících (2)