Pomozte mi stát se sluncem
nevrhající paprsky falešné radosti
na prázdný dav hlav
odlepujících lží přetvářek
každodenní tupá samozřejmost.
Pomozte mi stát se sluncem
pokoušející se vložit šém
do myslících mozků
sedmi miliard golemů
co po světě kráčí
vespolek.
Pěkné poselství.
28.09.2012 18:45:30 | Lilien
Děkuju :)
28.09.2012 19:13:14 | Marek Blažíček
Já děkuji za prima myšlenku a že se tě mé zpracování nedotklo.
28.09.2012 19:14:40 | Lilien
nevím, proč by mělo... uznávám, že by to asi někomu znělo líp... ale na to, aby se mě to dotklo jsem asi moc pyšnej :)
28.09.2012 19:27:29 | Marek Blažíček