Noční děs
Když zavřu oči,
slyším Tvůj hlas,
za zvuku moří,
vítám Tě zas.
Ve snech mě děsíš,
probouzíš strach,
krvavý měsíc,
slzy a prach.
Na vlasy kape mi
Tvá černá krev,
myšlenky... srdce mi
zachvátí řev.
Přečteno 343x
Tipy 11
Poslední tipující: Redingar, mkinka, Jin&Jang, Morgenstern, David Janovský, Lenka Krásnodvorská
Komentáře (0)