improvizace
špinavý lodičky ve tmě
foukací harmonika
mobil
popelník
špačky
zvuky zářivek
stará postel
smutný oči aut
dělám na papírovym kapesníku
stejná píseň
sucho v krku
váza
pořád jeho rodina
igelitový špony
rozzuřenej průvodčí
trafika na konci města
rozlitý pivo
dřevěná sklenice
středověká hospoda
polářní záře monitoru
žlutozelený oko
růže v mikrovlnce
horský městečko
ledviny
příbor
kroutění hlavou
doteky vlasů
zakrytý oči
špinavý brejle
plátěná vesta
lži z huby kostlivce
sardinkovej dort
a krokodýl pořád pod stolem
Komentáře (2)
Komentujících (2)