Jsi divná.
Mlčím,
jako strop,
ten taky mlčí,
víru sklop,
ta je tu ničím.
Nejsem ničí
a zároveň všech,
kde to jsem,
tu samý spěch.
Skok a letím,
jinam padám,
vzduch je smetím,
všude tradáá.
Ticho!
Ticho!!
Ticho!!!
Tu samý křik!!!
Jsi divná.
Já vím.
Jsi vlivná.
Co s tím?
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová
Komentáře (1)
Komentujících (1)