Dění v utajení
Znám svůj svět
různě se kroutí
má zákoutí
a na perutích snění
umožní co možné není
volný let
do míst bez plenění
bez hranic a omezení
občas se změní
při běhu vpřed
naivní části se hroutí
tolik let
má místa co rmoutí
však bílý květ
prorůstá proutí
ni tisíc vět
nestačí pojmouti
složitost dění
proto zůstane v utajení
jednou upadne v zapomnění
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Danger, Sýkorka07, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)