Zkouřené zoufalství
Anotace: Ale Ty mě neopustíš, že ne?
Vodnice
chlast
a hromada keců
a srdíčka na zdi
- cože?!
Kecy mi nejdou
a srdíčka jsou pro zoufalky
to jsem?
Teď asi ano.
Bez Tebe ano
nii-chan...
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: Nergal, lexus, Lexisa
Komentáře (3)
Komentujících (3)