Kámoška s velkým Ká
Anotace: je pro mě vším, až to není zdrávo :(
Sbírka:
Víla
Našel jsem vílu,
Kámošku s velkým Ká,
sluneční hvězdu,
co země se dotýká.
Je to až k nevíře,
chvílemi k zbláznění,
že vůbec jsi,
že nejsi mámení.
A přesto se tě děsím
vílo jediná
že se rozplyneš
že nejsi skutečná.
Komentáře (2)
Komentujících (2)