Server -› databáze -› schéma -› tabulka -› sloupeček – a tam už to najdeš. :-)Život by byl mnohem snazší, kdybychom k němu měli zdrojové kódy.Píšeš zvláštně a málokdy to poberu ale hledám a učím se porozumět :-))Před více než 2 000 lety Řekové vytvořili mechanický model pozorovaného vesmíru, který pojmenovali podle místa nálezu mechanizmem z Antikythéry. Zrezivělé zbytky soustavy bronzových ozubených koleček dlouhých sto let představovaly nerozluštitelnou záhadu. I když základní funkce soukolí se již podařilo rozluštit, stále udivuje a inspiruje nejenom vědce.Prostě v tvých básních je tajemno a musím hledat :-D A vůbec nevím jestli jsem pochopila :-)))
02.10.2012 20:08:03 | xoxoxo
jsem Ti vděčný za odezvu, protože pak se můžu o to pozemské zase opřít. Tuším mnohé a je toho enormně. Jde o to formulovat dál dialog sám se sebou, když je málokdo, kdo by reagoval. Oceňuji Tvůj hlas. Rozmluva s hvězdami nezná hranic, časových ani nadčasových. Vesmír je moudrý
02.10.2012 21:21:49 | Petbab
Já bych jen dodal.Vesmír a Ten kdo byl, a je na samotném počátku Všeho je moudrý.A teď záleží jen a jen na nás samotných, co si pod tímto představíme, vždyť máme svobodnou volbu a to je moudré.Moc pěkné a zajímavé.
07.10.2012 14:41:38 | Jeněcovevzduchukrásného