Posedlá
Anotace: Jsem Tebou posedlá Danieli, asi budeš opravdu ďábel...
stále na pozadí mých procesů
stále přítomen v mé hlavě
původcem mých duševních otřesů
tisíckrát dokola ležíme v trávě
celá skrz naskrz cítím se prolezlá
červotoč v myšlenkách vyhlodal díru
nerada přiznávám, (jsem jako posedlá)
a fantom ukrytý v každém mém stínu
pro každou vteřinu kanuly slzy
ďábel mne posedl,rozum mi vzal
vítr se probudil přespříliš brzy
srdce zbil nadlouho,proč jej chci dál?
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Jean-Paul Simon, andel.smrti
Komentáře (0)