šla jsem včera v podvečer na manikůru, pršelo, šla jsem s hlavou skloněnou k zemi... vyjelo na mě auto a zastavilo... jak to že tu takhle couráš s hlavou skloněnou k zemi? zaslechla jsem... podívala jsem se do rozesmátých očí kamaráda... usmála jsem se... nejedeš takhle náhodou v protisměru?? néééééééééééé, já jedu dobře, ale ty zvedni hlavu, tohle k tobě nesedí a vůbec... pak tě nevidím... nakoukla jsem k němu do auta a chtěla mu dát pohlavek, chytil mě za ruku, pohladil... říkám jeď... nu, sice mi málem přejel, ale pak pohladil... máme brzdy, jako gramofon stopku... :-) a jek mi jednou tenhle člověk při nepříjemném rozhovoru sdělil, taky slova, abychom se zeptali a snažili se porozumět... :-)
13.07.2017 00:59:58 | zelená víla