koleje do Indie

koleje do Indie

Anotace: no...:)

slow down

 

křičím

 

a těch ran

 

přichozích

 

narůstá

 

Víc a víc 

 

lidí je bez lásky

 

a brzy je

 

na vrásky

 

/Chtěla bych/

 

zpomalit
zastavit

 

a

příliš rychlý je expres

 

jehož koleje

obloukem 

 

vedou 

 

do Indie 

 

a tam se 

 

prý

 

těžce,

 

těžce se žije...

 

 

 

 

Autor Woski, 06.10.2012
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel