Anotace: ...
ty víš sám
jak je to mezi námi
nikdy jsem to nechtěla
co tě nutí
ke zdi tlačí
na botách zbytky popela
v dýmu cigaret se ztrácíš
mezi řádky
čas si krátíš
v šeroslepu stopy
zametáš
stopy možná zamete...
30.10.2012 13:58:23 | enigman
Neb je stejně nezamete...
08.10.2012 00:55:53 | BlackTangerine
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?