Anotace: dojit
Koho zase volit,
když nás budou dojit
jak je obejít
jít či nejít....
pravda pravdouci... tot otazka ;)
09.10.2012 15:29:07 | James Libustka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?