Plamen života
Anotace: Každý z nás musí jednout odejít.
Dohořívá svíce plamen,
teplo už nesálá z kamen.
Plamen,kdysi teplý,jasný,
začíná být povyhaslý.
Už nedává svíce zář,
zrácíme milovanou tvář.
Už nemáme svíce svit,
proč musí člověk odejít?
Teď právě svíce dohořela,
další život ukončila.
Komentáře (0)