Ledová královna
Pro Tebe
jsem ledová královna
zasnoubená s bohem války
leč víš
že jsem tak blízko
vidíš mě jen z dálky
schovaná ve větru
a v korunách stromů
mrazivým dechem
hladím Tě po tváři
do ouška
šeptem listů
proklínám -
Tebe - lháři..
Pro Tebe
jsem jenom pírko holubí
co odletí
kdyš city
v něm zahubí
když jeho srdce
v kámen se promění
a táhne ho
k zemi
v domění
že vyroste z něj květ
Pro Tebe
zbude ze mě
jen prašná cesta
co stane se
jednou ze sta
a pod rouškou
ranní mlhy
zmizí
a navždy
už bude cizí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)