JINOTAJE
Jinotaje v křehké krustě
a sexuální zdrženlivost
jako něha usrkává barvu rtů
víš
slzy sázené tak hustě
mají palčivou jízlivost
a procítěnou pocitovou tmu
víš
střepy
ty malicherné cetky krásy
padají z nebe
do úsměvu tvých dlaní
víš
i stropy mají své dno spásy
tak hluboko do tebe
jako do vlhkých očí laní
Jinotaje v barevné próze
a hřmí v srdci blesk
jako uvězněná žena v rauši ze snů
víš
nikdy není pozdě
oprášit zašlí lesk
a věčnost těch nádherných společných dnů
víš
jen sochy
mají místo slz
ty šedivá hovínka holubí
víš
i vyryté iniciály milenců své doby
ale tvé srdce
všech rytin se bojí.
Přečteno 269x
Tipy 11
Poslední tipující: Jin&Jang, Alla, střelkyně1, James Libustka, CULIKATÁ, Lenka Krásnodvorská, Sarah
Komentáře (2)
Komentujících (2)