Anotace: Miniaturní minutovka. Napsáno během 2 minut, kvalita je tedy znát. Ale při probíhající noční krajině v rozjetém vlaku je vám tento fakt celkem fuk..:)
Koleje zarytě duní,
záříš mi ve hvězdách,
tělo ti přesladce voní,
depresi pokrývá prach.
Chutnáš jak vůně noci,
nelítostná matka citu,
máš mě ve své moci,
ať s nebo bez šatu.