studentská...
Anotace: pořád se učím...
visel jsem
očima
na jednom monolitu
a vyjasňoval si
Chammurapiho zákoník
jelikož vyluštit něco
neznamená
že je smysl ukrytý
v metodě luštění
ale v textu...
myšlenky poklidně těkaly
mezi zvláštnostmi
a podivnostmi běhu věcí
když mi poklepala
jedna dívka
na rameno klínem
starobylého písma…
copak jste to objevil?
zíral jsem na ni
a ona pobaveně čekala
až si uvědomím že umím mluvit…
vezměte si třeba tohle
jistě máte takový správný slovník
ve kterém není I za K…
samozřejmě znám přece abecedu…
takže je pravda
že v něm není Izak…
co to povídáte za nesmysly
nesmíte vynechat mezery…
já ale žádné nevynechal to vy…
usmála se
vaše taktika mě někdy tak mate
nepoznám jestli mluvíme
o něčem bezvýznamném
nebo nějaké hluboké
a zásadní otázce vesmíru…
milá Kšaniké
ač vedu
poklidně zaklíněný život
s vámi se nezabývám
nevýznamnými věcmi…
Přečteno 301x
Tipy 11
Poslední tipující: janewe, Aťan, střelkyně1, Lenka Krásnodvorská, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)