Underground
Anotace: Věnováno starým přátelům...
Jednou jsem se
ocitl na jednom
básnickým srazu
popíjelo se víno
a pivo
celou dobu jsem se věnoval
jedný dvacítce
když jsme se v tý skupince
vraceli parkem každej chtěl něco recitovat
jednu mou věc odříkal
jeden blonďatej aristokrat
byla to báseň o
židovský bídě
a řekl to úplně jinak
než sem myslel
parkem se rozezněl
potlesk
a ta dvacítka co tam se mnou byla
mě zmáčkla na zadku
a říká
"dělej si se mnou
co chceš"
Ten chlap mě pak sral
celej večer
.
Přečteno 627x
Tipy 24
Poslední tipující: AndreaM, Kaitlynn, Mia, Amonasr, Sunny, Jan Voralberg, poeta, Dota Slunská, Kirsten, Najlin, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)