rámcově...
měl jsem namalovat břeh řeky
což je celkem nejasná představa
ale když dodali
že to má být v období dešťů
v Indii
a bez maringotky
nabýval břeh rozměry…
něco jako optickou čočkou
když si přibližujete
mapu světa
země
kraje
města
domu
pokoje
postele
odhrnuté peřiny...
a na ní jste Melfíno vy…
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: poeta, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)