O vině
...potichu kráčí mezi stíny...
Však kdy odpustí si viny?
Až první jeřabiny
začnou zrát
a potom v láhvi
vína medového
budou jej samotného
po večerech hřát?
Nebo až pochopí,
co člověk kvůli němu
ztratil?
A možná by se i rád
vrátil...
* * *
Potichu...
Komentáře (2)
Komentujících (2)