Každý z nás
už si vybral
linii svou
pomohl i čas
co budoucnost znal
zůstanu svou
Němá nevinná gesta
tajné pohledy do očí
ústa jemně semknuta
city touhy roztočí
A já si říkám
tak zapomeň
tohle budoucnost nemá
tak zapomeň
že právě on na tebe čeká
tak zapomeň
na tóny hravý
zapomeň na to
že on je ten pravý
zapomeň......
Bublina ideálů praskla
cesta vede dál
světla v sále zhasla
zůstane pouze tím
co lživé písně hrál
a jen sám sebe miloval
vítej nám modřenko nazpátek a zůstaň co nejdéle...on za to nestál:))
17.10.2012 18:42:04 | střelkyně1