Anotace: Omámená, nesmysluplná smysluplnost. Bezcenný křik. Bodejte.
Sbírka: Ozvěny nočního ticha
Propadám se do černočerného plátna,
polapen přítulným chtíčem,
pozorován vlastním obrazem,
s tělem umazaným od bláta.
Letím hlavou vzhůru,
směrem dolů,
okouzlen časem,
polapen jasem.
Oslněn krásou ničeho,
potěšen odporností všech,
z úst jim jde,
hlas, beroucí můj dech.
Cítím se ztracen,
sám,
a zároveň vládcem,
myšlenkových krás.
Jsem skála co stojí,
bez doteku,
uvnitř vykutaná,
jen tma v sametu.
Naháním si strach,
tím co myslí,
uvnitř, v hlavě,
klid, stesk kvílící.
Kýčovitý originál,
a mrtvý cit,
to co jsem dal,
na papír vyrýt.
Mrak barvy pouliční štětky,
překryl mrak barvy nebe,
tam uvnitř lebky,
vše se mele, přes sebe.