nejsem si jist..
zda chces..a nebo ne..
zbude jen svist..
po lasce ktera prestane..
a potom..???
zrodi se nova..
jako z ruze kvet
zadirat nehty..budou opet oba..
takovy uz je svet .))
mam ten nazor..ze laska je krasna...ponevac je to laska..no a potom tu mame..ruzny ty bbosti jako je nevera, chtic, stereotip..netoleranci..a jiny priserky..
jenze ty nemaj s laskou nic spolecnyho .))
14.01.2007 07:28:00 | Litle D