Přesýpací hodiny
Život – přesýpací hodiny
co sypou chvíli tmu
a chvíli den,
kdo ví kolik mu na startu bylo nasypáno,
bude pro mě ještě příští ráno?
Kdy propadne poslední
života zrnko otvorem?
to neví nikdo z nás.
snad žije se nám takto snáz,
než kdybychom přesně znali
zde vyměřený čas….
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)