sny? to je takové míchání všeho v pár hodinách :-) toho co je, co bylo, co chceme a ještě toho, co se nám má říct v obrazech :-)
13.07.2017 00:26:35 | zelená víla
Ty snové a moudré či rozpustilé, ale vždy krásné, přítelkyně, se kterými vedeš dialog mají nadpozemská jména......to je, alespoň pro mne, vždycky taková hádanka na konec...jak se asi dnes jmenuje.
Děkuji za tu poetiku...je jí třeba. :-)
16.10.2012 10:34:30 | Lenka Krásnodvorská