Za okny se pláče
prolévá se zlost
S noblesou hráče
umírám pro radost
Láska je jen hrou
kterou nevyhraji
Iluze mi stále lžou
na samotném okraji
Vážně se mi to nezdá
usychám a sublimuji
Kde končí života mého cesta?
Zas svou minulost skartuji?