Ze skla slečna
Anotace: Možná, že to tak nevypadá, ale tohle vzniklo v časech, kdy jsem přestal chlastat. No teď už celkem úspěšně abstinuji a ty roky mi připomíná už jen těch pár zapomenutých slůvek. A tak, vlastně se mi ani nestýská :-D
Jen ze skla slečna, bezvýznamná tečka
kolem níž se točí svět.
Jít k ní je skrytá léčka,
obrať kroky a to hned.
Jedna tečka, je zlá slečna,
má smysl jí život dát?
Tak tu slečnu nikdo nezná,
sám začínám se sklenky bát.
Jedna slečna, v duši tíha,
běž pryč ty stvůro hloupá.
Z tvého smíchu je cítit síra,
nechci tě víc, žaludek se mi houpá...
Přečteno 396x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, James Libustka, Anjesis, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)