Nebe je vytlučené jak na podzim
a tiše metronom ze sta zim
Odbíjí další „Óm“
Svět je dnes překroucený
Voláš „Jirko“ otáčí se ženy
Jako by jaro byl jen
prášek k uklidnění
Jako by i zima byla jen
Víla co se prodává
V chladných kádích
S “rybama“
Zbavení života 20 korun
Po nás potopa do čaje rum
Oka síťovek jsou slepá
…u nosu se nechutně vystavuje kapka na odiv podobna rybímu oku…