Anotace: všednosti...
Z myšlenkách ozvěny
tiše přešlapují
jen ticha se čas leká
hodiny v srdci tak žalují
co nás zase čeká?
jen proměny bez cíle
v čase minulém
neztratí se naděje
možná jen sebe přežijem
jen oheň v srdci hoří
když v tobě hoří
okamžiky všednosti