Slovo
Slovo to je skupina hlásek
slovo to je souhrn samohlásek
slovo to je oceán významů
slovo to je vězení.
Hledejte významy slov
zjistěte co skrývají
o čem všechna vlastně jsou
zda vám něco říkají.
Otevřete oči, pocit
nadechněte se, vzduch
vše nepřestává se točit
my nepřestáváme žít.
Stále něco hledáme
proč nehledat slova
a za slovy pocity
opět, dokolečka, znova.
Naivní či hloupé snad?
Můžete se na to ptát.
Otázkou však bude slovo!
Komentáře (1)
Komentujících (1)