Snažit se o útěk
na berličkách
ze společnosti
Milovat, však krutě
duše ve všech lidičkách
s kapkou hořké malichernosti
Kulhat s bolestí
která léčí duši
zlomenou
Prý je to všechno o štěstí
však nikdo netuší
že všechny nás běsy doženou