Z pohledu ženy
Polibky laskáš černé vlasy,
vdechuješ vůni heřmánku.
Tu, co krade se ti do spánku a lítá s tebou za ruku.
Hladíš kůži opálenou,
jemnou jako samet.
Přeješ si, aby byla Tvojí ženou, navždy a napořád.
Prstem hladíš rudá ústa,
vyřezané Bohem.
Cítíš jak Tvůj tep vzrůstá a celej se z toho roztřeseš.
Hraješ si něžně s ňadry,
malými jablíčky.
Chceš tenhle okamžik pravdy vepsat do své paměti.
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, V.N.Losinský
Komentáře (3)
Komentujících (2)