Přátelství?
Anotace: .... podzimní melancholie :)
Alkohol probíhal tepnami mého těla
Spaloval beznaděj a zklamání
Srdce vzpomínalo co v dlaních jsem měla
Než zesmutnělo ze lhaní
Co je přítel prý víc než láska?
Tomu snad ani Bůh nevěří
Na čele je nová vráska
A Ty nevcházíš do dveří
Zase tonu z vůně podzimu
Melancholickou sféru ochutnat Ti dám
A Tobě dávám za vinu
Že pluji v bílém víně bez radosti sám
Komentáře (1)
Komentujících (1)