Anotace: MEMENTO MORI! = Pamatuj na smrt! Nebo: Žij tak, aby ses nemusel bál zemřít.
Jen poznámka k anotaci: skutečně žiju tak, že se smrti nejen nebojím, ale už ji chci. Chci umřít brzo a proto žiju tak, jak žiju.
21.10.2012 18:22:27 | Kropydlína Škopounová
:(
21.10.2012 18:53:59 | Lilien