Zrcad
Nalévám víno do poháru,
krevnaté tepem.
Navzdory virům nočních barů
klid stal se skřetem.
Obědy chutné v cizím těle.
On "Zrcad" svítí!
Navzdory půlnoci smělé
nastal čas trilobití.
Přečteno 516x
Tipy 8
Poslední tipující: Bakchus, Morgenstern, enigman, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)