Spal mne!
Anotace: Nepřímo mě napadla Zlatá bouřka...
Spal mne!
Rozmary na kavalci září
Zásvit se vpíjí do okapů
Vzdech jako lucerna se tváří
Prach z písku sbírá
Labutě ohněm kreslí po skle
Zní zážeh vody hřměním
Kaluže jsou mi zrcadlem
A kmeny od kořenů srostlé
Vystlané do stínidel mechu
Měď v moři tónů
Mělký tikot spěchu..
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Herjann Skald Vargstjern, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)