............
....
v partituře stinných dní
line se tichá melodie
to prázdno
bohužel nezakryje
rozevlátý šat
- podzimní barevnost v kamenných
dlaních
promítá se - ve valašských stráních
kde při ranních mrazech
poslouchám etudu procitnutí
zežloutlé listí ranní rosa smáčí
a stíny na bodláčí skonaly
v tichu....
...písečných tváří
ve větru
mnoha osudů
bez studu
bez záštity
mrazem opadalo listí
ve vší barevnosti
...
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Lenullinka, James Libustka, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)