Anotace: přihlásil jsem se do jakési školní soutěže, spíše z povinnosti, tak snad si neudělám moc velkou ostudu, téma jest "Pře-stup"...
Sbírka: Kapky reality, Kapky reality...
Jsou tam ženské přechodníky.
22.10.2012 19:11:46 | vkl
Ano, na chvíli mě opustila češtinářská soudnost, děkuji... :)
22.10.2012 19:23:48 | Marek Blažíček
Nechci vypadat jako kverulant, ale myslím to dobře :-) teď je tam množné číslo, místo cuchajíce by mělo být cuchaje.
22.10.2012 19:29:12 | vkl
Já vím, počítá se s tím, že pokud člověk píše a ještě schválně tuto formu užije, tak ji také bude ovládat, já jsem to poněkud nezvládl... Omlouvám se a děkuji :)
22.10.2012 19:33:28 | Marek Blažíček