Chmury
Temná noc začala, hvězdy už vyšly,
A ke mně zase ty chmury mé přišly.
Pěkně vás vítám chmury mé děsné,
Není vám mé tělo až příliš těsné?
Kdyby vás nebylo, byl bych tu sám
Takhle si s vámi vznešeně povídám.
Nálada má díky vám poklesla
A duše má opět si zasteskla
Příjde čas, kdy nepříjdete?
Kdy chmury mé uplně zahynete?
Neb ke mě stále choditi budete?
Zahubíte mne?
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska, Miriska
Komentáře (0)