Anotace: Nikdy jich nebude dost,........
Sbírka: Chvílka čtení
Kolik by stromů mohlo zůstat stát,
kdyby se čověk nenaučil psát.
Strom ten nám dodá k životu sílu,
to co je napsáno atˇdodá nám víru.
ST - jeden za myšlenku, druhý za provedení ;)
22.10.2012 22:37:24 | Joe Vai
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?