Anotace: .
strnule ponuré
sbírání síly
v nístějích podzimu
smáčené listí siví
z nití barevných krajin
větrné klubíčko příst
Smrt Krt
brousí si kopist
zvláštní
ne všem slovům rozumím
přesto *nul na mne
podzim ponurý
23.10.2012 17:41:12 | Romana Šamanka Ladyloba