"není to už vzpomínání
a není to ještě snění… "
Stav, nacházející se mezi jistými mantinely, o kterých dovedeme s jistotou mluvit, ale v tomto nejmenném bezvětří nikdy nevíme, co potkáme..myšlenky, co se valí a pak vznikne takováto krásná věc. Je umění skloubit slova do podoby odpovídající myšlence, či jen pocitu. Tady se to povedlo. :)
23.10.2012 21:34:07 | Veverkazeli
Ano, vy muži máte v koridorech hlavy jistou místnost kam se utíká a ta má na dveřích nápis "nic". Ale zajímal by mě ten obzvláště tvrdý prvek?? :-)
23.10.2012 19:03:26 | zaba.zuzla