Už nikdy více
do hladka oholím svou tvář
ty pak políbíš mé líce
obléknu sako
nasadím svatozář
a vyrazím sloužit republice
ráno co ráno
snažím se uspět
nezůstat pozadu
nebýt pohlcen šedí
bez klapek na očích
dívat se na svět
neb dobro a zlo
tak rychle se mění
už nechci
cítím se unaven
pod nánosem všednosti
se bortí můj sen
už nechci
dobou být polapen
já chci žít
a ne přežívat jen
nechám zarostlou svou tvář
ty stejně políbíš mé líce
svléknu si sako
odložím svatozář
a na dveře vytesám
už nikdy více
Přečteno 346x
Tipy 12
Poslední tipující: Anjesis, Romeo3769, Psavec, makretka, Miriska, Robin Marnolli, Lenka Krásnodvorská, Sarah, whiolet
Komentáře (3)
Komentujících (3)