Kdy příjdeš?
Anotace: uŽ VLASTNĚ NEPÍŠI o ničem jiném než o nĚM ... ale to mi nepomůže
V hloubce propasti
Stávám se snad lepším člověkem?
Jaký význam má
Modlit se jen za sebe...
Taky za něj
Za srdce
Aby dozrálo
Buď slavný dne
Kdy tvůj čas se naplní?
V ten den...
Můžu plnit do skonání všechny dny
Teď však čekám na den jedinný...
Prolomí hvězdu z trýzně
Z rána
S rosou barevnou..
Vláhou pokropí mi srdce
tak dlouho se nenapilo
A teď náhle může?
Ale kdy
Kdy ucítím ji v tvé barvě kůže...
Komentáře (0)