Dneska jsi...
Dneska jsi tma světlem přetavená v šero,
dneska jsi vítr uvězněný v korunách stromů,
dneska jsi uvězněný.
Dneska ses dotkl mých snů
a mně začala být zima na nohy,
dneska ses zapletl s tichem,
tak možná proto za Tebe odpovídá na otázky.
Dneska jsi cítit ve vzduchu,
dneska jsi žluto-modrá vzducholoď,
dneska jsi mým přáním pečlivě zabaleným
do dešťových kapek, převázaný předvčerejší duhou.
Dneska slyším Tvůj hlas - jemné chvění za záclonou,
dneska jsem blízko minulosti,
dneska je přítomnost daleko,
dneska jsi daleko,
dneska mi chybíš...
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (3)
Komentujících (2)