Andělíček

Andělíček

Anotace: Andělíček

Andělíček maličký sestoupil z nebes,
naději v lepší čas s poselstvím přines.
Nesu ti muži můj lásku a víru
Zalepím do tvého života díru.

Již nikdy trápit se nemusím
Lásky od něj si vyprosím
Samota tížit nikdy mne nebude
Krásný čas v životě plně už nabude

Andělíčku pročpak si obličej zakrýváš,
Pročpak se přede mnou stydíš?
Do mého srdce se naprosto zarýváš,
Cožpak to andílku nevidíš?

Andělíček řekl mi, že milovat nemůže,
že v nebi již má pána svého
A mě si nikdy nevezme za muže
Vezme si jen kousek srdce mého.

A já teď po světě smuten si chodím
Trápením šíleným jenom se brodím
Až andílek k vám přiletí
Každý z vás stejně naletí

Přežiju?
Autor Percles, 24.10.2012
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí