Proč bolest neustává?
Anotace: Říkali, že to čas vše zahojí... ...houby!
Pro ta něžná slůvka...
...ty kruté modlitby...
Šeptem zpívané kletby...
Pro tebe má děsivá vílo!
Slyším stále z tvých úst...
...krvelačných...
...až něžně krásných:
"Nikdy mne nikomu nedej!
Nikdy tě nikomu nedám..."
Tak tedy ano!
Navždy jsem zatracen...
Přeludem světa, svatá prostota...
To jest mé dílo!
Iluze klidu, mrtvá vsuvka...
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)