Anotace: přepracovaná báseň "Můj svět"...
Sbírka: Kapky reality, Kapky reality...
Líbí se mi moc, až teda na tohle - z Boschovo obrazů. To je nějaký plzeňský paskvil, nebo odkud se to sebralo. Až to drhlo uši.
Jinak bezva, opravdu. A Goya maloval ještě větší obludy:).Ale takových malířů by se dalo napočítat:)
24.10.2012 23:59:38 | kočkopes